Отзиви

Тук може да оставите Вашия коментар за курсовете.

10 коментара

 1. Изкарах 90 точки на изпита – поне 30 от тях бяха благодарение на г-жа Йонова. 🙂

 2. Maria Georgieva каза:

  Майка на седмокласничка съм. От шести клас детето посещаваше школата на г-жа Йонова. Благодарение на нейната уникална методика дъщеря ми постигна близък до максималния резултат от 99 точки по български език и литература. Общият бал позволява на детето да се класира за всяка софийска гимназия. Благодаря, госпожо Йонова!

 3. Нели Ценева каза:

  Г-жа Йонова е прекрасен учител и изключителен професионалист!

 4. Анна Караколева каза:

  Искам да изкажа своята благодарност за упоритата и всеотдайна работа на г-жа Елмира Йонова и г-н Илия Костов, благодарение на които синът ми издържа успешно Националното външно оценяване за 7 клас и влезе при първо класиране в Софийска математическа гимназия „Паисий Хилендарски“. Благодаря Ви за знанията, вдъхновението, търпението и усилията!

 5. Ралица Пеева каза:

  Г-жа Йонова е един от най-добрите преподаватели по БЕЛ в София. Тя и нейният колега – г-н Илия Костов, учител по математика – подготвиха перфектно сина ми и той бе приет с две отлични оценки по първо желание в 91 НЕГ.
  Доверете се на нези прекрасни хора и преподаватели – уверявам ви, те знаят много добре да вършат професионално своята работа!
  Благодаря Ви още веднъж и на добър час през новата учебна година!

 6. Соня Стоилова каза:

  Аз съм родител на дете, което госпожа Йонова изучаваше само един срок в елитна гимназия.Жалко, че един такъв фин и деликатен преподавател трябваше да бъде заменен с друг.Откъм професионални качества тя се е доказала още много преди ние да я познаваме. Но много важно при децата в 5 клас е кой ще те въведе в литературата и българският език,кой ще ти привлече вниманието,кой ще ти даде основата и кой ще остане в сърцето ти. Да знаете всички Вие, които ще прочетете това, че Човекът Йонова остави цял клас разплакани деца, които и до момента пишат в социалните мрежи „Г-ЖО, МНОГО ЩЕ НИ ЛИПСВАТЕ“
  Но живота продължава. На Вас Госпожо Йонова желая много професионални и лични успехи.
  майката на Габи 5а

 7. Александър каза:

  Искрено съм благодарен, че съм имал удоволствието г-жа Йонова да ме е готвила и в 7 и 12 клас. Тя е човек на когото винаги съм се възхищавал. Тя има толкова силна връзка с децата, че лично на мен ми стана като втора майчица, дори бих казал, че съм си я заобичал. Работата и не подлежи на никакъв коментар. Това е един от малкото останали учители, които наистина с цялото си сърце обичат професията си. Тя е човек максималист и нормално да изисква същото от нейните курсисти. Не смятам, а съм сигурен, че г-жа Йонова ще даде най-добрата подготовка по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА не само в София, но и в цяла България. Никой друг не може да присъздаде красотата на българския език както тя.
  Записвайте се!!! После и вие ще сте благодарни като мен !!!!!!!!!!!!!!

  Искрено ви благодаря г-жо и , че вярвахте в мен дори повече от мен самия. Благодаря ви, че бяхте не само моя учителка, но и мой приятел. Благодаря ви за всеки път когато сте ми давали съвети. Благодаря ви, че сте ми се карали за глупостите, които писах. Благодаря ви за всичко през годините.

  НИКОГА НЯМА ДА ВИ ЗАБРАВЯ МОЯ ВТОРА МАЙЧИЦЕ.

 8. Ани каза:

  Г-жа Йонова е много добра преподавателка по БЕЛ.Преподава лично на мен и аз съм много доволна!Нивото ми по БЕЛ беше ниско преди тя да се появи-като за 4.А сега при нея получавам отлични оценки!Невероятно ,но истина.Радвам се ,че точно тази преподавателка ми се падна.Предстоят ми матури ,но съм сигурна ,че ще се справя много-много добре на тях ,благодарение на нея.Поздравявам я ,за което!!!

 9. Yana Kirilova каза:

  Беше 2003 година и ми предстояха кандидат-гимназиални изпити. С моите родители решихме да поверим подготовката ми по български език и литература на г-жа Йонова. По време на часовете, прекарани с нея, получавах знания за нашия роден език и за богатството на българската литература. Нейният професионализъм и отдаденост ми помогнаха и при подготовката ми за матурата по БЕЛ и за кандидат-студентски изпит по литература в УНСС. Винаги ще съм й благодарна за помощта и за знанията, с които ме дари. Тя е прекрасен преподавател, както и чудесен приятел. Нейните многобройни знания учат учениците й на любов към езика и българската литература. Благодаря!
  С уважение,
  Яна Кирилова

 10. Stanita Koleva Pehlivanova каза:

  Аз имах тежка година, когато бях седми клас… Имах много за учене, много предмети, много мъки… И ми трябваше добра допълнителна подготовка. Тогава се обърнах към г-жа Йонова, на която винаги ще бъда много благодарна, защото освен прекрасна подготовка за приемните изпити (изкарах прекрасна оценка по БЕЛ и сега благодарение на нея уча в НПМГ – училището, за което мечтаех и което щеше да си остане просто мечта, ако не бях срещнала г-жа Йонова…), тя ми даде частица от своята обич към предмета си… Аз от своя страна открих родния си език като по-красив и по-благозвучен. Никога няма да мога да изразя цялата си благодарност към тази прекрасна преподавателка, защото тя е неизмерима! Искрено Ви благодара, г-жо! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *